ЕСД канта за отпад

  • Антистатичке канте за отпад

    Антистатичке канте за отпад

    Спецификације Материјал: Антистатички полипропилен (ПП) Капацитет: 15Л, 20Л, 35Л, 40Л, 60Л, 120 Л, 240 Л Отпор запремине: 10е4-10е9 ома Време распада: 1000В/100В: мање од 1. 100В Боја: Црна Штампање: сито-сито антистатички лого са спољашње стране Назив дела: Анти-статична ПП шупља канта за смеће / антиоксидација водоотпорна анти-статична ПП шупља канта за смеће / ПП шупља канта за смеће Рецицле корпа за смеће Не трљајте статички електрицитет у радионица до дест...